Verzending en kosten

Kies zelf de juiste verzendmethode

Het is helaas technisch niet altijd mogelijk om bij combinaties van producten alleen de geschikte levermethoden te tonen. Houd daarom bij het kiezen van een verzendmethode altijd de afmeting, het gewicht, de waarde en kwetsbaarheid in de gaten van je bestelling.

Wanneer blijkt dat de gekozen verzendmethode niet geschikt is voor de bestelling (bv gekozen voor brievenbuspost, maar het pakket pas daar niet doorheen), dan stellen we een alternatieve methode voor. Hier kunnen bijkomende kosten aan verbonden zijn. 

 

Levertijden

We verzenden binnen 1-3 werkdagen (dinsdag t/m vrijdag) na ontvangst van betaling. Je ontvangt van ons op de dag van verzending een verzendbericht. We bezorgen pakketten met Cycloon post Fietscouriers/ DHL. Let op. Tot half februari kan er vertraging zijn in de verzendtijden vanwege de drukte rond de opheffingsuitverkoop in de winkel. 

 • € 0,- afhalen in onze winkel in Den Haag; op afspraak
 • Brievenbuspost Nederland  : 1-2 werkdagen
 • Pakketten Nederland : 1-2 werkdagen (geen bezorging in het weekend)
 • Pakketten Belgie 1-3 werkdagen

Verzenden binnen Nederland

We verzenden via Cycloon post en Fietscouriers. Onze verzend en verpakkingskosten zijn inclusief btw. 

Verzendkosten:

 • € 0,- afhalen in onze winkel in Den Haag; 
 • € 0,- verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,- in Nederland ;
 • € 3,25 brievenbuspost (bestellingen tot 35,-);
 • € 4,25 brievenbuspost t/m 2 kg (incl trackcode)
 • € 6,50 pakketpost tot 10 kg (incl trackcode);
 • vanaf € 25.50 voor bijzondere verzendingen qua gewicht of omvang (b.v. kleinmeubelen). Neem vooraf contact op.

Sommige artikelen kunnen alleen afgehaald worden of kunnen geleverd worden in overleg.

Bestellingen met een waarde van meer dan 35 euro willen we niet verzenden via brievenbuspost. Heb je toch gekozen voor brievenbuspost terwijl je orderbedrag groter is dan nemen we even contact op en ontvang je een aanvullend betaalverzoek!

We verzenden na ontvangst van betaling. Bij het verzenden hergebruiken we zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen of gebruiken we materialen die van gerecycled materiaal gemaakt zijn.
 

Verzenden naar België

We verzenden via Cycloon post en Fietscouriers. Je kunt je bestelling ook afhalen in onze winkel aan de Franklinstraat 95 te Den Haag. Je betaalt dan geen verzendkosten. Pakketverzendingen zijn verzekerd tot een maximale waarde van 500 euro. Vanaf 2020 zijn brievenbuspost zendingen naar Belgie niet meer mogelijk. Vanwege aangescherpte veiligheidsregels moeten alle goederen als pakket worden aangemerkt. 
Verzendkosten: 
 • € 0,- bij afhalen;
 • € 12.50 Pakketpost tot 2 kg (incl trackcode);
 • vanaf € 25.50 voor bijzondere verzendingen qua gewicht of omvang (b.v. kleinmeubelen). Neem vooraf contact op. Sommige artikelen kunnen alleen afgehaald worden.

We verzenden binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling. Op zaterdagmiddag, zondag en maandag versturen we geen bestellingen. Bij het verzenden hergebruiken we zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen of gebruiken we materialen die van gerecycled materiaal gemaakt zijn.
  

Verzenden naar overige landen

We verzenden ook naar landen buiten Nederland en Belgie. De verzendkosten voor verzendingen buiten Nederland en België verschillen per land. Neem voor verzending naar andere landen contact op voordat je de bestelling plaatst. We also ship to countries outside of the Netherlands. Contact us about the shippingscosts before you order.

Het is vooralsnog niet mogelijk om via iDeal te betalen voor bestellingen vanuit het buitenland. Bestellen kan dan via de optie 'vooraf betalen'. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »